lördag, februari 23, 2008

Sjalen Lotti i Mullbärssilke


Här ett smakprov på det jag nu håller på med - En spetsstickad trekantssjal. Design: Maria Gustafsson. Gör den på rundsticka 4 mm i ett underbart vackert blått garn i 100 % mullbärssilke. Den är kul att sticka och jag tror resultatet blir mycket bra.

söndag, februari 10, 2008

Vantar av restgarner


I helgen gjorde jag två par vantar av restgarner. Mönstret kommer är från Nysta. Det röda garnet är Kempes och i det ena paret randade jag med Noro Kureyon och i det andra med NoroKohoran. Den senare blev särskilt mjuk eftersom det garnet innehåller så mycket mohair.

Åsa i ny basker och halsduk


Snyggt va! Gjorde baskern, halsduken och fingervantarna till min bästa kompis Åsa också. Hon tyckte att baskern kliade lite så den har fått ett foder. Hoppas verkligen att halsduken inte gör det också för det blir svårare att göra nåt åt.

torsdag, februari 07, 2008

Virkade vantar med randig mudd


Äntligen blev jag klar med ett par vantar jag påbörjat för mer än ett år sedan. Gick en kurs i flerfärgsvirkning på Marias garn med Maria Gullberg som kursledare. Blev jättenöjd.

söndag, februari 03, 2008

Matad med princesstårta


Det är gott med tårta!

Stickkompis

Lilla Fiona har hittat en ny kul lek. Det är skojigt med stickor som rör sig :-)
Vi hämtade hem henne i fredags och hon verkar trivas bra hos oss. Och vi trivs mycket bra med henne! Vi vill hitta på ett eget namn till henne. Kom gärna med förslag. Barnens förslag är Zoe.